Beyond Living & Dying – an experiencer panel

A South Bay IANDS Workshop

Webinar

Facilitator: John Sphar

Language: English

Capacity: 100

Seats remaining: 100

Saturday, October 26, 2019

1:00 pm EDT

4 hours

Already have an RSVP?

Group Workshop Regular Admission $45.00
Group Workshop Subscriber Admission $45.00 $30.00

You must have an RSVP to join the event.

 A South Bay IANDS Online Panel & Workshop
Beyond Living & Dying: Expanded Consciousness for Daily Living
Saturday, October 26, 2019 – 10 am – 2 pm PDT
with Dr. Rajiv Parti, MD, Shawna Ristic, MA, and Dr. Nikola Ristic, PhD

Join us for this unique occasion to explore with three experiencers that which is Beyond Living and Dying and how to bring this expanded consciousness into your daily life.

Dr. Rajiv Parti, MD will discuss his revelations about past lives that he had during his Near Death Experience (NDE), how they influence your present life and what you can do about it.

Shawna Ristic, MA will talk about navigating life with vibrational awareness and intuitive knowing (the 6th sense) that was awakened in her after her NDE. This is the awareness that connects us energetically to each other and to that which is beyond our world.

Dr. Nikola Ristic, PhD will discuss ego-transcendence, or ego-death, and re-discovery of awakened awareness in the Here and Now. He will, also, give us pointers on how to apply this experiential wisdom to our daily lives.

This 4 hour workshop includes lecture, discussion, experiential exercises, (meditations and visualizations).

The format is as follows:
10:00am Rajiv Parti (60 minutes)
11:00am Q&A (10 minutes)
11:10am Break (10 minutes)

11:20am Shawna Ristic (60 minutes)
12:20pm Q&A (10 minutes)
12:30pm Break (10 minutes)

12:40pm Nikola Ristic (60 minutes)
1:40pm Q&A (20 minutes)
2:00 End. Thank you for joining us!

The South Bay IANDS website is: http://sbiands.org/

RSVP for this webinar and you can watch this event as a live broadcast. Registrants will receive a “Join” link along with the purchase receipt. A reminder email containing the link will also be sent the day before the event.

However, if you miss the live broadcast, as an ISGO registrant you will receive 3 links to watch the recordings of each portion of the event at your leisure as it will be loaded to the IANDS Vimeo account after the live event finishes and then an email with the links is sent to watch the recordings when convenient.

If you are an ISGO Subscriber (that is you have an active IANDS membership at the Supporting or higher level), this panel/workshop registration fee is only $30; for all others it is $45 to sign-up.

If this is your first time RSVPing on the ISGO site, you will have to establish a user name and password account (no cost) prior to registering for your first ISGO event. To qualify for subscriber status, this ISGO account must use the same email address as used for your IANDS Supporting level or higher membership.

Check out the many upcoming ISGO events and if you are not already an ISGO Subscriber, consider how as a subscriber those benefits will mount up fast!